Гневен и много справедлив коментар изказа бившият футболист на Ливърпул

...
Гневен и много справедлив коментар изказа бившият футболист на Ливърпул
Коментари Харесай

Атака! Легенда на Ливърпул разнебити клуба

Гневен и доста обективен коментар изрече някогашният футболист на Ливърпул Джейми Карагър по отношение на трансферното лято на мърсисайдци. В последните дни „ алените “ изпуснаха Мойсес Кайседо, който избра да премине в Челси. На всичкото от горната страна и другата трансферна цел на Ливърпул – Ромео Лавия, също съвсем несъмнено ще последва ориста на еквадореца и ще премине при „ сините “ от Лондон.

19-кратните първенци на Англия имат незабавна потребност от отбранителен халф. Единственият футболист с по-дефанзивни функционалности в халфовата линия на Ливърпул е 18-годишният Стефан Байчетич, който лекува контузия.
-->
В предаването на Sky Sports – Monday Night Football, Джейми Карагър атакува съществено управлението на „ алените “.

Предложиха 60 милиона паунда за Лавия през днешния ден, откакто отхвърлиха да предложат 50 преди 4-5 дни. Това е смешка. Най-големият проблем е, че те се нуждаят от промени в халфовата линия от август 2022-а година и година по-късно няма никаква смяна “, съобщи яростно Карагър.

Бившият краен защитник счита, че казусът идва от неналичието на непрекъснат състезателен шеф. През 2022-а година Майкъл Едуардс напусна поста след работа от 6 години в клуба. На негово място дойде дясната му ръка – Джулиън Уорд, който се задържа едвам година. В момента на този пост е Джордж Шматке, който е краткотрайна алтернатива.

Хората считат, че пазя FSG (собствениците на Ливърпул), нямам взаимодействие с тях, само че казусът не е в тях, систематичен е. Когато Ливърпул завоюва Висшата Лига и стигаше до финали в ШЛ какво вършиха? Не харчеха, като останалите, само че изкарваха положителни играчи. Да, разполагаха със страховит треньор, само че и с Майкъл Едуардс, който беше на върха на клуба. Работеше чудесно, само че той напусна “, добави Карагър по отношение на Мйкъл Едуардс.

„ Неговата дясна ръка (Джулиън Уорд) пристигна и напусна след единствено 6 месеца. Трябва да се запитаме за какво те бягат от клуба. Не знам нещата от кухнята. След него пристегна Джордж Шматке, който има положителни взаимоотношения с Клоп, само че и той е единствено за лятото. Те нямат направени покупко-продажби. Двамата (Мак Алистър и Собослай), които привлякоха имаха откупни клаузи, няма договаряния, нищо съществено. Ливърпул няма огромни покупко-продажби и е разочароващо “, показа Джейми за наследниците на Едуардс.

„ Това е повода да не бъда сериозен към притежателите. Те бяха подготвени да счупят трансферния връх и да платят 111 милиона паунда. Но да започнеш с Лавия, да не платиш дадена цена, по-късно да преминеш към Кайседо и най-после да се върнеш към Лавия е цялостна неразбория, смешка и е разочароващо “, приключи Джейми Карагър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР