Глория и Симона Загорова бяха първите гости в новата рубрика

...
Глория и Симона Загорова бяха първите гости в новата рубрика
Коментари Харесай

Симона Загорова: С Даниел приключихме нашите любовни отношения

Глория и Симона Загорова бяха първите посетители в новата графа на Петя Дикова " Столът на мама " в предаването " Тази събота и неделя ". Симона показа, че се е разделила с Даниел, който е татко на щерка й, само че фамилиите и на двамата ще вземат участие оптимално в развъждането на дребната Галина.

" Песента " Радост-тревога " я измислихме с татко й, като се прибирахме с колата, като се прибирахме към у дома - той измисли куплета, а аз рефрена ", показа Глория за парчето, което е посветила на щерка си.

" Много е благо да напишат ария за теб. Много ми се желае и аз да напиша ария за Галина ", сподели Симона.

" С Даниел приключихме нашите любовни връзки. Все отново сме нейни родители, тъй че и моето, и неговото семейство ще вземат участие оптимално в развъждането на Галина ", добави Симона.

" Имах вътрешен нюх, че ще е момиче - бях сигурна. Това е може би най-хубавият миг в моя живот като цяло ", показа тя.

" Аз бях на седмото небе, като разбрах, че ще е на моето име ", добави Глория.

" При мен не беше планувано забременяването, само че моята майка ми сподели да не се тормозя, тъй като ще ми оказва помощ с развъждането на детето ", сподели Глория.

" При Симона беше по същия метод - не беше планувано. Тя забременя след първия месец, откакто се срещнаха с Даниел. Това е един Божи подарък - откакто Господ е решил, по този начин би трябвало да бъде ", добави тя.



" Музиката е била като моя втора майка ", сподели Симона, която към този момент има своя музикална школа.

" За моя най-голяма наслада и благополучие пях на една сцена с Лепа Брена това лято ", сподели Глория. Певицата показа, че се е срещнала и с Драгана Миркович във Видин, определяйки това като най-паметната среща в живота си.

" Нямам нищо срещу да ме назовават баба. Аз съм баба на Галина - дай Боже всекиму. Това е благословия за всеки един човек и родител ", съобщи Глория.

" По-лесно се споделя с бабата, тъй като имаш по-голям почит към бащата и майката ", добави Симона.

Вижте какво още споделиха двете във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР