Глогово. Да пътуваме свободно навсякъде в Европейския съюз, да учим

...
Глогово. Да пътуваме свободно навсякъде в Европейския съюз, да учим
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Асим Адемов, ГЕРБ: Помня празните магазини и фалиралите банки, а сега човекът, който ни докара до това – е в листата на БСП

Глогово. Да пътуваме свободно на всички места в Европейския съюз, да учим и работим в Европа, да развиваме инфраструктурата и стопанската система на България с европейската взаимност – не можем да се откажем от това. Вече построеното доверие на европейските институции към страната ни посредством доверието в премиера Бойко Борисов и неговата работа за просперитета и богатството на всички хора са доказателството, че Европа е с нас. Затова и успеха ни е значима, тя е гаранцията, че ще можем да разчитаме на това и в бъдеще. Това сподели през днешния ден петият в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Асим Адемов на среща с младежи в тетевенското село – Глогово, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . Предимно младежи от едно от най-многолюдните обитаеми места в общината пристигнаха да беседват с Адемов, който познават към този момент.
" По време на мандата посетих учебни заведения в община Тетевен, тук организирахме и самодейността „ Да върнем родителите в учебно заведение “, имам отлични усещания от кмета Мадлена Бояджиева, виждам напъните, които поставя да усъвършенства живота във всяко обитаемо място, мъчно е, изисква време, само че без общите старания на всички става още по-трудно за нея. Затова и европейската взаимност при реализирането на разнообразни планове е значима за всяка локална власт. Вие, младите, не помните тези години с празните магазини, с банкрутиралите банки, с изолацията на България, а в този момент този, който ни докара до това - е в листата на Българска социалистическа партия “, разясни Адемов. Той показа листата пред събеседниците си и беседва с тях за техните проблеми и упования.
„ И тази наша акция е лице в лице с хората, по този начин работи ГЕРБ, по тази причина и постоянно побеждава. Защото ние не сме просто някакви служители в Екологичен потенциал, ние сме хората, които вие изпращате там, с цел да пазиме вашите ползи. Затова и заръките, които ще дадете, ще бъдат предадени и в нашата партия, и в групата на Европейската национална партия, където ние сме членове. А това е най-голямото европейско семейство с най-силен глас в Народното събрание “, сподели още той и подчертава, че няма обитаемо място, в което да няма наличие на европейската взаимност.
„ Наша задача е да продължим да водим страната ни по европейския път, никакво отклоняване, никакво съмнение. Номер 12 в бюлетината не е просто номерът на следващата победа за ГЕРБ – това е номерът, който подсигурява на страната ни европейска поддръжка, европейско финансиране, независимост на придвижване, подсигурява продължение на демократичните процеси, отстояване на всички ползи на България пред Брюксел. Затова с номер 12 в бюлетината, с цел да имаме самочувствието за съумели хора, на хора, които са с спечелилите “, прикани Адемов.
В срещата взе участие и общинският началник на ГЕРБ Мадлена Бояджиева, която като кмет на община Тетевен осведоми хората за това, което е направено в техните обитаеми места и за това, което следва до края на мандата й.
Езикът на омразата, който постановиха нашите съперници и изключително лидерът на листата им, който е разследван за пране на пари в изключително огромни размери, - това не е моделът на ГЕРБ. Напротив – ние сме положителни и целеустремени към най-важното – победа на здравия разсъдък и градивната мощ – Политическа партия ГЕРБ, сподели в умозаключение Адемов.
Адемов приказва още за подправените вести. „ Само неистини, неистини, неистини – това чуваме от нашите съперници “, акцентира още Асим Адемов. Той прикани хората добре да помислят какъв брой значимо е да съхраним стабилността в страната, с цел да продължи тя да се развива в вярната посока. А това може обезпечено да стане с номер 12 в бюлетината.
„ Лесно може да се подлага на критика, само че никой не предлага нищо по-добро от ГЕРБ “, разясниха участници в срещата. „ Ние имаме синхрон в работата си – евродепутати, държавно управление, локална власат – и всички дружно с вас сме устремени към положително “, приключи Адемов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР