, глобалният лидер в киберзащитата, обяви, че е признат за

...
, глобалният лидер в киберзащитата, обяви, че е признат за
Коментари Харесай

Acronis е призната за компания „Визионер“ в Магическия квадрант на Gartner за корпоративни софтуерни решения

, световният водач в киберзащитата, разгласи, че е приет за „ Визионер “ в Магическия квадрант на Gartner за корпоративни софтуерни решения за бекъп и възобновяване. Това се случва за втора поредна година.

Този отчет на Gartner е кулминационната точка на старателно фактологическо проучване на характерни пазари, осигуряващо холистичен взор за относителните позиции на доставчиците на разнообразни пазари, където са налице бърз напредък и отчетливо диференциране на доставчиците. Според Gartner, “пазарът на корпоративни софтуерни решения за бекъп и възобновяване е фокусиран върху трансформационните технологии или подходи, откликващи на новозараждащите се потребности на крайните консуматори “.

В този отчет Acronis е приет поради своето решение Acronis Cyber Protect Cloud.

“Смятаме, че признанието за Acronis в Магическия квадрант на Gartner за втора поредна година е доста достижение. То още един път извежда на напред във времето златния стандарт на Acronis за холистична отбрана на данните и решенията за киберсигурност, ” съобщи Патрик Пулвермюлер, основен изпълнителен шеф на Acronis. “Сложността в ИТ промишлеността е основала неуправляеми опасности, в допълнение засилвани от разхвърляните, разпокъсани системи, които не са проектирани да работят единно. Нашата визия е да дадем на потребителите надзор над техните ИТ среди, предлагайки интегрирана платформа, която обезпечава оптимална отбрана за всички данни, приложения и системи пред лицето на модерните закани за киберсигурността “.

Решенията на Acronis за киберзащита се употребяват с доверието на над 20 000 снабдители на услуги, 750 000 бизнес-структури и организации за услуги допълнително от 150 страни. През предходната година Acronis Cyber Protect е предотвратил над 1 милион офанзиви и е предпазил над 2,66 милиона работни процеса, позволявайки на доставчиците на услуги и на корпоративните ИТ отдели да избегнат скъпоструващ безпланов престой и да обезпечат непрекъсваемост на бизнеса.

За да научите повече за решението за интегрирана отбрана за крайни устройства на Acronis, посетете acronis.com и  за присъединяване в Acronis #CyberFit Summit 2022 в Маями, Флирида, от 7 до 9 ноември 2022 година

За да видите повече по какъв начин потребителите са оценили доставчиците на пазара на корпоративни софтуерни решения за бекъп и възобновяване, посетете:  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР