Глобалният лидер в кибер защитата Acronis анонсира днес официалното отваряне

...
Глобалният лидер в кибер защитата Acronis анонсира днес официалното отваряне
Коментари Харесай

Acronis България отваря нов офис в NV Tower

Глобалният водач в кибер отбраната Acronis анонсира през днешния ден формалното отваряне на новия си офис в новаторската и съвременна бизнес постройка NV Tower.

От компанията обявиха, че офисът е знак за нейното бързото развиване на компанията макар всички компликации, свързани с пандемията, като прибавиха, че непрестанно възходящия брой чиновници в българското сдружение е съществена причина за тази смяна.

„ В последните три години компанията освен че утвърждава и удостоверява нещата, които вършим и които сме казвали още при откриването на първия ни офис, само че и цифрите се променят към по-добро “, съобщи ръководещия шеф на Acronis България Пламен Тошев.

Той съобщи, че в София към този момент се намира най-големият развоен център на компанията с към 500 чиновници в R&D, продажби, маркетинг, поддръжка, дизайн и други.

„ Продължаваме да растем и да търсим най-хубавите гении. Acronis се ангажира да разрастне екипа си до повече от 1000 души през идващите две години.  Компанията предлага разнородни кариерни благоприятни условия в региона на създаването на програмен продукт, продажби, техническа поддръжка, ръководство на центрове за данни, маркетинг и други ”, разяснява ръководещият шеф на Acronis България.

От Acronis споделят, че новият офис ще обезпечи доста по-добри условия на труд за всички чиновници на компанията с по-голям фокус върху тяхното здраве и сигурност

„ София на процедура става третото извънредно скъпо и значимо място за Acronis след Швейцария и Сингапур, където се намират двете централи на компанията “, разяснява той, като добави, че забележителна част от продуктите на Acronis се създават в България.

Тошев съобщи, че компанията има повече от 50 хиляди сътрудници по целия свят, които подкрепят милионите й клиенти на локално равнище.

„ Acronis желае да бъде т.нар global-local компания. Искаме да сме компания, която е световна сама по себе си, само че в това време да имаме локално наличие при всеки един от нашите клиенти “, добави Тошев.

Той съобщи, че в днешни дни кибер отбраната на процедура се трансформира в петата съществена човешка нужда, тъй като нарушаването на неприкосновеността на данните може да бъде съдбовно за всеки бизнес.

„ Нашата визия не се е трансформирала. Ние желаеме да осигурим отбрана на данните и системите на нашите сътрудници и клиенти. Искаме да осигурим лесна досегаемост, отбрана на персоналните данни и на достоверността им. Не на последно място, желаеме да осигурим сигурност против разнообразни зловредни фактори ”, съобщи Тошев.

От компанията означават, че през 2019 година са получили документ за инвестиция клас „ А “ от Министерство на стопанската система за инвестиция в размер на 1.2 милиона лв. и също по този начин беше наградена от Българска организация за вложения в категорията „ Инвестиция в новаторски бизнес “.

„ Acronis е една от фирмите, която сме сертифицирали в последните години и напълно извършват една моя формулировка за водачеството, което е равно на вложения плюс нововъведения. Изключително благополучен съм, че имаме такова наличие на сцената на високотехнологичните компании като Acronis “, сподели Стамен Янев, изпълнителен шеф, Българска организация за вложения, който участва на събитието.

От Acronis означиха още, че тази година са отворили нов център за данни в София в партньорство с A1. С отварянето на центъра всички клиенти на компанията може да са сигурни, че техните данни са в България.

„ Забележителна е голямата промяна, която София бележи като град на нововъведенията. В епоха на голям брой кибер провокации усилването на наличието на международен водач като Acronis е основно и показателно за развиването на локалната среда. Община София с направление „ Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване “ интензивно работи по построяването на все по-добри условия за вложения в града в региона на цифровите услуги и артикули. Екипът ми и аз сме изключително стимулирани, когато напъните ни могат да носят добавена стойност за прогресиращи компании като Acronis, способстват за развиването на стратегическите им цели и покачват оценката и позицията на София като топ дестинация за развиване на нововъведения и технологии на международната карта. Ползи от което има цялата общност, ” сподели Генчо Керезов, заместител кмет по цифровизация, Столична община.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР