Глобалният акт Магнитски в България се превърна в посмешище, абсолютно

...
Глобалният акт Магнитски в България се превърна в посмешище, абсолютно
Коментари Харесай

Харизанов: Глобалният акт Магнитски в България е против всякаква логика

" Глобалният акт " Магнитски " в България се трансформира в посмешище, безусловно обратно на всякаква логичност, с помощта на интензивностите на един дипломат, който зае партийна страна и ходеше да се снима с партийни деятели по министерства и организации, където няма никаква работа като дипломат ".

Това разяснява пред БНР анализаторът Георги Харизанов. И изясни:

" В няколко следващи предизборни акции световният закон " Магнитски ", който е предопределен към това да санкционира за пране на пари, корупция по високите етажи на властта и да предотвратява закани към американската финансова система, поради който Херо Мустафа беше похвалена от генералния контрольор от Държавния департамент, оценявайки мандата, съумя напълно да девалвира в България. Сигурен съм, че никой не си спомня имената на служителите от АЕЦ " Козлодуй ", които бяха осъдени поради световния акт " Магнитски ", разяснява анализаторът.

По думите му експертизата на Владислав Горанов " не се е изпарила ", а резултатите му като финансов министър, съгласно него, са безспорни.Георги Харизанов изрече мнение, че няма никакъв проблем Владислав Горанов да се върне в политиката, а дали ще го направи – е друга тематика.

Анализатор изрази позиция и във връзка промяната на служебния външен министър.

" Истината е, че са се натрупали за извънредно малко време ужасно доста неточности на някогашния към този момент външен длъжностен министър. Смяната му е решение на Главчев, което просто съответствува с следващо изявление на Борисов по тематиката. Може ли да убедим някого, че това е инцидентно – не ", уточни Харизанов.

Като една от грешките на някогашния външен министър Харизанов уточни негово изявление към Украйна. И още: " Това, че по време, в което летят ирански дронове към Израел, той е с изключен телефон, тъй като Черна гора не е в Европейски Съюз и е безценен роумингът … 2 дни е бил с изключен телефон индивидът ".

Според него свободата на служебното държавно управление да се реагира бързо не е на всяка неприятна вест.

Идеята на конституционните промени беше Народното събрание да не прекъсва своята работа и да управлява и служебните държавни управления, с цел да нямат безконтролна власт, съобщи още анализаторът. И попита:

" Кой различен да има законно мнение по работата на външния министър, с изключение на ръководителя на външната комисия в Народното събрание в една парламентарна република. Явно служебният министър председател се е съобразил с мнението на ръководителя на външната комисия в Народното събрание за външния министър ", посочи Харизанов.

А след изборите Харизанов чака обстановка на извънредно комплицирани договаряния, такива до степен съвсем на неспособност.

" Нищо чудно това да избие в напълно друга посока и да си напомним времената на Беров, което не е положителен сюжет ", предвижда той.

Анализаторът прикани политиците да приказват един за различен в акцията по този начин, че и след нея да имат очи да си приказват.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР