Глобалната програма на платформата за онлайн търговия eBay за подкрепа

...
Глобалната програма на платформата за онлайн търговия eBay за подкрепа
Коментари Харесай

eBay ще помага на пловдивските търговци да продават в цял свят

Глобалната стратегия на платформата за онлайн търговия eBay за поддръжка на дребен и междинен бизнес – Export Revival стартира в Пловдив през септември. Целта на програмата е поощряване на износа на артикули до милиони клиенти по целия свят. Инициативата е в съдействие с Изпълнителната Агенция за поощряване на дребните и междинните предприятия, Община Пловдив и Contento.tech.

Програмата Export Revival е част от световната самодейност на eBay наречена Retail Revival, която има за цел да даде опция на локалните търговци и производители да се възползват напълно от цифровия пазар и да получат достъп до нови клиенти по целия свят. Инициативата се реализира взаимно със структури на централно и локално равнище и бизнес водачи, с цел да насърчи предприемачеството и да подтиква икономическия напредък.

Иновативната стратегия Export Revival оказва помощ на локалните притежатели на компании да продават своите неповторими артикули на международния пазар, като в същото време укрепват връзките в локалната бизнес общественост. Програмата към този момент се организира допълнително от 10 града в Съединени американски щати, Англия, Германия, Канада, Ирландия, Израел и Русия, което даде началото на сполучливи интернационалните продажби за стотици компании (повече информация за световната самодейност може да намерите тук). Участниците в програмата от всеки град привнасят своите локални усети и стилове към платформата, като по този метод подкрепят eBay да доставя допустимо най-динамичното и разнообразно пазарно пространство и неповторимо преживяване при самото извършване на покупки.

Програмата е изцяло безвъзмездна за искащите да се включат компании. Всички сесии ще бъдат на български език, като предходен опит в онлайн продажбите не е нужен.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР