Глоба от 500 лева трябва да заплати 42-годишен мъж за

...
Глоба от 500 лева трябва да заплати 42-годишен мъж за
Коментари Харесай

Глобиха пловдивчанин, държал се хулигански и обиждал полицаи в парк в Кючука

Глоба от 500 лв. би трябвало да заплати 42-годишен мъж за нарушаване на публичния ред и недопустимо държание към полицейски чиновници. Административната глоба му е наложена от Пловдивски областен съд във връзка със формиран акт по Указа за битка с дребното безчинство в петък.
Прочетете още
Малко преди 12 ч. същия ден се наложило патрул на Първо районно управление (на МВР) да вземе ограничения по сигнал, че мъж в нетрезво положение подвига мощен звук и смущава посетителите в парк на  ул. „ Пере Тошев “.  На място бил открит причинителят, на 42 години. Освен че отказал да извърши разпорежданията на униформените, той отправил към тях обидни думи и закани за разпра, за което е арестуван за едно денонощие.  

 Междувременно в събота преди обяд от локален ресторант в Хисаря било потърсено съдействието на чиновниците на реда за залавяне на причинител на съзнателно увреждане.

Според получения към 11 ч. сигнал, на входа на обекта бил видян мъж да чупи преднамерено едно от осветителните тела. При последвалата незабавна инспекция още същия ден униформените задържали 51-годишният създател на вандалската демонстрация, а размерът на нанесената от него вреда следва да бъде изчислен. 

Срещу мъжа е формирано бързо произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР