Глоба от 1000 до 5000 лв.грози преследвача на фолк дивата

...
Глоба от 1000 до 5000 лв.грози преследвача на фолк дивата
Коментари Харесай

5 бона глоба за маниака преследвал Емануела - slava.bg

Глоба от 1000 до 5000 лева.грози преследвача на фолк дивата Емануела съгласно законовите разпореждания. Делото против мъжа, който се показва с името Алекси и тормози певицата от четири години, е планувано за 27 май в Районен съд Разлог.

Напористият почитател е с чисто правосъдно минало и предлагането на прокуратурата е обвиненият да бъде освободен от наказателна отговорност и да му бъде наложено административно наказване. Четири години въпросният човек преследва из цяла България, даже в Лондон Емануела. Последния път той е причакал в Банско след нейно следващо присъединяване там и още веднъж упорито изискал да се срещнат уединено. Именно това бе и моментът, в който звездата на „ Пайнер” мигновено подаде тъжба в полицията.

Районна прокуратура-Разлог повдигна обвиняване против 48-годишния нахалник от София.

През месец юли по Закона за Министерство на вътрешните работи обвиненият е предизвестен документално с протокол да приключи гонене против Емануела и да не я приближава по-близо от 100 метра, само че той траял.

"Даже закъснях с жалбата. Оказа се, че този човек ме преследва от четири години, само че аз разбрах за него преди година и половина. Преди очевидно не съм обръщала внимание на излиянията му, които в последно време станаха нетърпими. На пръв взор наподобява безопасен, само че не мога да не преставам да го понасям ", безапелационна Емануела.

От вманиачения почитател нямало отърване, тъй като даже и да го блокира в обществените мрежи той незабавно си правил нов профил и започвал още веднъж с издевателството, написа „ Телеграф”.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР