Гледка, която не е за описване. Това вижда един от

...
Гледка, която не е за описване. Това вижда един от
Коментари Харесай

Проговори един от първите, пристигнали на мястото на трагедията на „Струма”

Гледка, която не е за разказване. Това вижда един от първите, пристигнали на мястото на злополуката на автомагистрала „ Струма”. Васко Пиргов е от регионалната администрация на Перник. Той е разсънен рано сутринта и пратен към мястото. Преди него са били единствено полицията и пожарната.

„ Според мен грешката е на водача. Предна дясна гума е блъснала знак, който е изхвърлен на 45 метра. Има към десетина колчета, където е набодена предна дясна дума. Оттам нещастието става необратима. Има разлив на гориво”, изясни Пиргов.

По думите му още когато е тръгнал към мястото, излизайки на автомагистрала „ Струма”, стопира на бензиностанция. Оказва се, че рейсът е спирал за тоалетна точно там.

„ Изключваме, че лидерът е задремал. От бензиностанцията до самото място е към 20 минути. Предполагам, че е объркал пътя, навил е внезапно кормилото, забива предната гума в знака и оттова става нещастието. Автобусът се е запалил от предната страна. Тези, които са били откъм гърба, са счупили задно стъкло и са избягали”, изясни Пиргов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР