Гледате, че западни генерали и политици, особено американски, пишат интервюта,

...
Гледате, че западни генерали и политици, особено американски, пишат интервюта,
Коментари Харесай

Евгений Сатановски: Спокоен живот или какво чака Русия?

Гледате, че западни генерали и политици, изключително американски, пишат изявленията, които дават най-различни хора за бъдещето на Русия - Ходорковски е там, Фукуяма, и разбирате: ще спрат ли управляващите и страната да живеят в безучастие?!

Отново дронове с експлозиви започнаха да летят из Русия... Е, към този момент са свалени или комплицирани от системите за електронна битка и нищо не са постигнали, само че това е към този момент!

И като че ли нямаме война, а Масленица, преминаваща в Пурим и Навруз. Половината финансово-икономически блок въобще не е в бизнеса, те си вършат нещо свое, от наръчниците на МВФ и СТО, предопределени да разпилян страната ни до нула, а Централната банка изобщо като айче сладур кара стотици милиарди долари плячка в чужбина. Красиво!

Идва последният церемониал на олигарсите, що ли? Или имат вяра на Държавния департамент и Европейската комисия, че скоро няма да има Русия и бързат да изтръгнат своето най-после, или схващат, че с сходно държание са на път да се обидят тук и отново са в побързайте да изтеглите капитала.

А след това те започнаха да им задават въпроси или за доставките на горива и смазочни материали за Украйна и армиите на блока НАТО, или по други също толкоз неприятни аргументи. А има какво и кого да попитаме!

Е, а за дребен, злочест дял, който в нашата финансова система няма да им помогне, даже и да е персонално предан на Първия, като куче от верига рядка порода Меделец, измряла още в революцията и непрестанно показва това допустимо най-публично? Как беше у Данелия за „ доста обичам господин Пи Джей! “, а?

Междувременно ние водиме война не с която и да е Украйна, а със самите американци. Тоест, ясно е, че те не са изключително сменени и тласкат напред тези, които не съжаляват за себе си: самите украинци, наемници от целия свят, плюс румънци и поляци, само че в действителност нашата битка в Украйна е на първо място борба с Вашингтон.

А второ, битката е с всички тези чревоугодници, които сполучливо напъхаха в европейските управляващи. И те водят война против нас съществено, без простаци, не без триумф, водейки военни дейности по свои условия и по свои правила.

Освен това те ще нанасят удари последователно, като последователно усилват интензивността на спора, само че без да го трансферират в рискова за тях нуклеарна фаза.

И в това време не удряме нито тях, нито връзките им, нито инфраструктурата им.

Чакаме какво?

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР