Гледаше пострадалата, все едно ѝ е жертва, наслаждаваше се, разказва

...
Гледаше пострадалата, все едно ѝ е жертва, наслаждаваше се, разказва
Коментари Харесай

Жена, блъснала лекарка в Пловдив, заплашва да убие свидетелите на катастрофата

Гледаше потърпевшата, все едно ѝ е жертва, наслаждаваше се, споделя свидетел

Мария Карахристева, упрекната, че съзнателно е блъснала младата лекарка доктор Петя Аргирова в Пловдив, се заканвала да убие очевидците на злополуката. Това съобщи Андриан Божилов, който сега на случая също е карал по бул. “Пещерско шосе ”, предава “ “.

“Много ясно си припомням по какъв начин кола навлиза в насрещното. Бях на към 100 метра и, наближавайки, видях едно момиче да лежи в кръв, а мъж и жена се караха в профил. Не беше комфортно да сляза незабавно, само че майка ми излезе и отиде при тях ”, описа пред Окръжния съд 31-годишният мъж. След като паркирал колата, Божилов се доближил до мястото на случая и открил, Карахристева е блъснала младата жена. Майка му и другият свидетел обяснили, че лидерката се заканила да ги убие “Доближих се и ѝ държах сметка по какъв начин може да заплашва майка ми. Тя се държеше супер несъответстващо тази жена ”, спомня си мъжът.

Съдия Силвия Цанкова изиска от Андриан Божилов да разясни какво тъкмо е било държанието на Карахристева в оня миг. “Майка ми и това момче споделиха, че ги е наричала “нефелими ” (б.а. нефелим - човек без душа) и че щяла да ги блъсне и тях някой ден, като ги види. Питах по какъв начин може да приказва такива неща и тя стоеше и ме гледаше, все едно че през мен виждаше. Вика ми: Няма такова нещо, аз не съм споделила по този начин ”, посочи той и добави, че Мария Карахристева гледала лекарката, като че ли ѝ е жертва, наслаждавайки се на случилото се. Свидетелят споделя, че до момента в който вървял към местопроизшествието, забелязал извършителката да се ускорява с ритник към потърпевшата, само че другият мъж я хванал.

Инцидентът стана на 30 юни 2021 година Според обвиняването Мария Карахристева е карала джипа си по “Пещерско шосе ”, когато е навлязла в насрещното и е блъснала 32-годишната доктор Петя Аргирова. В резултат на злополуката лекарката е получила междинна телесна щета. Щом излязла от колата, Карахристева крещяла на очевидците да не оказват помощ на потърпевшата, тъй като тя била “сатанистко изчадие ”.

Делото ще продължи на 13 февруари, когато движимостите лица ще показват назначената от съда експертиза.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР