Гледаме преговорите с тежко отвращение – такъв срам и такова

...
Гледаме преговорите с тежко отвращение – такъв срам и такова
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Такъв срам и такова унижение никога през живота си не съм гледал

Гледаме договарянията с тежко омерзение – подобен позор и такова оскърбление в никакъв случай през живота си не съм гледал от първия ред на Народното събрание. Това сподели в „ Денят стартира “ депутатът от „ ИТН “ Станислав Балабанов.
По думите му през последните 9 месеца ръководещото болшинство е направило всичко, само че не и да работи.
„ Прегърнаха се две несъвместими обединения, подкрепени от трета, за която от дълго време площадът се произнесе за нейната функционалност в страната. Прегърнаха се този, който арестува другия – Петков с Борисов – девет месеца хвърляха тематики, свързани с това, че няма друга опция пред това държавно управление “.

Нито ще има еврозона от следващата година, нито ще има сухопътен Шенген,

безапелационен е депутатът. 49-ият парламент би трябвало да отиде в историята – повече народна власт се прави с повече избори, разяснява той.
„ Няма да ви изненадаме с това какво следва от наша страна. Нека хората излязат на едни демократични избори и да санкционират който би трябвало, да подредят по свое убеждение политическите партии. “
Станислав Балабанов е сигурен, че „ ИТН “ ще има по-сериозно посланичество в идващ парламент. Формулата на партията му остава същата – експертен кабинет, подсилен от повече политически обединения, само че без политически лица.

 

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в категория България

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР