Гледаме на предстоящите евроизбори като вот на недоверие за управлението

...
Гледаме на предстоящите евроизбори като вот на недоверие за управлението
Коментари Харесай

Нинова: Евроизборите ще са вот на недоверие към кабинета Борисов

Гледаме на идните евроизбори като избор на съмнение за ръководството на ГЕРБ и Бойко Борисов. Борим се победа, само че не се целим в бройки, а да покажем, че можем да спечелим доверието на българските жители. Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откакто " Българска социалистическа партия за България " записва в ЦИК листата си за европейските избори. Заедно с Нинова бяха ръководителят на предизборния щаб Георги Свиленски, лидерът на листата Елена Йончева и претендентите за представители в Екологичен потенциал.
Лидерът на Българска социалистическа партия дефинира листата като мощна с ярки хора, които са политически и цивилен ангажирани. Най-важното е, че са се потвърдили в професионалния и в виталния си път, че са защитавали постоянно българския интерес и са експерти. Имаме финансисти и икономисти, лекари, хора, които са били в просветителната система, такива, които са работили по европейски фондове, сигурност и защита, акцентира Нинова.
Българска социалистическа партия желае да изпрати в Екологичен потенциал експерти, които с изключение на да пазят българския интерес и да го пазят в общия ни европейски дом, да се борят и по секторните политики, тъй че животът в България тук на национално ниво да се усъвършенства посредством европейската обща политика. Успех поисквам на цялата листа, добави Нинова. Целта на Българска социалистическа партия е посредством победа на европейските избори да реализира смяна и в България с предварителни парламентарни избори и ново доверие на народа към политическите партии. Нинова добави, че Българска социалистическа партия ще се опита да направи съдържателна предизборна акция. Нашите претенденти в листата към този момент са в градовете и селата на България, организират срещи. Разговаряме по нашата " Визия за Европа ", по нашата " Визия за България ". Искаме да представим вероятните решения на ежедневните проблеми на българите, както и вероятните пътища за развиване на обществена, стопански развита и единна Европа, добави тя.
Българска социалистическа партия ще показа публично претендентите от листата за европейските избори на празник в Южния парк. Събитието е с начален час 12.00 часа и ще е зад музея " Земята и хората ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР