Гледам тука някакво клипче, в което Захари Бахаров с драматично

...
Гледам тука някакво клипче, в което Захари Бахаров с драматично
Коментари Харесай

Иво Сиромахов Попиля Захари Бахаров За Защитата Му За Хазарта: Захари, Ти Се Един Много Добре Платен Мръсник!

„ Гледам тука някакво клипче, в което Захари Бахаров с трагично изражение и трептящ гласец оповестява, че трябвало да подкрепим неква петиция в отбрана на търкането на талончета.

Сериозно ли, Захари?… Лотарията карала хората да мечтаят, казваш. Сериозно ли, Захари?…

Аз се бях заблудил, че театърът и киното карат хората да мечтаят. Пък се оказва, че фантазиите били в талончетата… Мъка!

Захари, като по-стар човек ще си разреша да ти кажа, че в тоя живот има и по-важни неща от парите, които ти заплащат, с цел да страдаш за талончетата. Пожелавам ти някои от тия по-важни неща да ти се случат! “, непосредствено го „ обезглави “ с коментара си Иво Сиромахов.

След което добави: „ Човек продава уменията си, труда си, гения си. Но някои избират да продават задника си “ – малко, тъкмо и ясно. За който може да го разбере.

Очевидно много хора мислят по същия метод и са чудесно осведомени с истината към целия този плач и сълзи на Бахаров и сие. Коментарите под поста на сценариста го потвърждават:

„ Голям рев по вероятното ограничение на продажбите на талончета. Ами да, ще вземе Божков да обеднее и кво праим??? Че около него и сходни субекти като Захари Бахаров! Изобщо мъкаааа… “.

„ Захари, ти се един доста добре заплатен безсрамник! Питам се дали всичко към тебе вони на ЛАЙНА? “.

„ Много е тъжно! Продадохме се и в този момент се гърчим,защитавайки ползите на едни “хора ”! “ – тези и стотици други отзиви на консуматори взривиха мрежата през днешния ден.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР