Гледам и не мога да повярвам до къде докара Корнелия

...
Гледам и не мога да повярвам до къде докара Корнелия
Коментари Харесай

Бившият шеф на ”Кинтекс”: Нинова ползва Прокуратурата като бухалка за неудобни

Гледам и не мога да допускам до къде докара Корнелия Нинова военно-промишления ни комплекс.

Назначеният от Нинова началник на ВМЗ Сопот дава на прокурор отрасловия си министър?! Най-вероятно по нейна команда или просто персонален реваншизъм - тъй като е освободен от него. Замисля ли се някой, че 2 месеца шефът на завода не откри нищо неправилно до момента в който Стоянов не стана министър? Сега отново си вършат PR по нейната скица – омаскаряване без елементи, тъй като щяло да има следствие.

Не адвокатствам на никого, единствено задавам разумни въпроси. Защо в този момент? И против мен се действаше по същия метод. Нинова употребява Прокуратурата като бухалка за неуместни: преди бях аз, тъй като споделих истината за българското оръжие за Украйна, в този момент е министърът, тъй като „ детронира “ нейни партийни послушници.

Въобще методът на Председателя на Българска социалистическа партия е „ След мен и потоп! ”. Ако тя на следващия ден се обади на нейните хора и каже взривете завода, те палят фитила.
Сега ще се обърна към индивида, който осмисля цялото разбиране за “стар партиен приятел ”.
Уважаеми господин Иван Иванов (освободеният шеф на ВМЗ Сопот),

Гледах Ви през вчерашния ден (понеделник) сутринта по БТВ. Изумен съм по какъв начин се хвалехте за постигнатите резултати в завода. Може би Ви е убегнало, само че Вие бяхте отпред на ВМЗ за общо дни.
Всички в сектора знаем какъв брой лишава да се подписа и извърши един контракт. Но за Вас, като на външен и напълно неразбиращ процесите в бранша, ще Ви го кажа оптимално опростено:

Само договарянията по договорните клаузи лишават 1-2 седмици, да не приказваме за софтуерно нужното време за направа на обособените съставни елементи, тяхното самостоятелно тестване, следващо асемблиране и стационарни и динамични тествания на крайния артикул.
Тоест за 51 дни като свършено от Вас можете да отчетете в какъв брой часа сте отивал на работа и в какъв брой сте си тръгвал.

ВМЗ не е плод-зеленчук, който всяка заран зарежда от борсата и в края на работния ден претегля останалия зеленчук и брои парите в касата, с цел да види облагата за деня.
Не си приписвайте резултатите на ВМЗ – безочливо е! Те са на служащите, може би отчасти на бившето управление и минимум Ваша заслуга.

Относно контракта на Кинтекс, за който оповестих и Вие гузно взехте да се оправдавате, по този начин и не казвате същината. Питам Ви къде са тези количества, които би трябвало да са създадени по Ваше време? Ще Ви го счете: За 51 работни дни по 400 броя дневно общо над 20 000 произведения?

Този индустриален потенциал на дневна база ми сподели инж. Гецов, когато разпореждах поръчката, а той (за разлика от Вас) е експерт с 27 годни стаж във ВМЗ, минал през всички равнища на професионалното развиване в завода, с цел да доближи до поста на шеф и най-после Вашата „ икона “ Корнелия Нинова го уволни без претекстове.
На коя частна компания дадохте стоката и за какво позволихте това пререждане?
Обществото знае отговора, не си правете труда да увъртате.

Явно знаете поговорката за управника, който заварил на бюрото 2 писма от предшественика си: в първото пишело: „ Когато се издъниш, упрекна за всичко мен – предходния “, а във второто било написано „ Сядай и на свои ред пиши 2 писма “.
Е, откакто изпълнихте инструкцията на първото писмо, към този момент е време и Вие да напишете Вашите 2 писма…

Бившият началник на " Кинтекс " Александър Михайлов, Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР