Главният секретар на МВР Петър Тодоров съобщи на брифинг, че

...
Главният секретар на МВР Петър Тодоров съобщи на брифинг, че
Коментари Харесай

МВР пусна видео и снимки от спецакцията в село Антон

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров заяви на брифинг, че причинителите на убийството на 28-годишния овчар  в село Антон са открити по неоспорим метод.

" Задържани са двама братя от село Антон, единият е с голям брой престъпни прояви ", добави Тодоров, като посочи, че са арестувани за 72 часа.



Вчера от Окръжна прокуратура - София оповестиха, че по отношение на убийството има повдигнато обвиняване на 43-годишен мъж, а втори човек е бил арестуван за 24 часа за определяне съпричастността му към закононарушението.

Петър Тодоров заяви още, че Министерство на вътрешните работи търси втори овчар от село Антон , който е липсващ в деня на осъществяване на убийството. По думите му занапред ще се открива дали двамата братя имат отношение към изгубването.



Главният секретар на Министерство на вътрешните работи разясни, че масираната полицейска интервенция в с. Антон ще продължи и в идващите дни. Причина за нея са множеството сигнали на жители, които са се оплакали от държанието на двамата братя в предишното, добави той.

Тодоров уточни, че братята са аграрни стопани, животновъди, като ще бъде тествана тяхната фирмена активност взаимно с Агенцията по храните и Националната организация за приходите. Проверка ще се извърши и на активността на районното ръководство.

Петър Тодоров означи, че когато има такива сигнали на жители - че избрани лица се усещат недосегаеми, имат някакъв " чадър ", надменно отношение и правят закононарушения - Министерство на вътрешните работи ще подхваща полицейска интервенция. Той прикани жителите да подават сигнали.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР