Главният секретар на МВР Живко Коцев е приет в болница.

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев е приет в болница.
Коментари Харесай

Живко Коцев влезе в болница, вместо да отиде в прокуратурата за корупционния скандал

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е признат в болница. Това става мотив да бъде отсрочен разпитът му пред прокурор. Той трябваше да получи призовка за явяване в прокуратурата по следствието за корупция в митниците.

В понеделник, още в първия работен ден, след разразилия се всеизвестен скандал с ОПГ-то за контрабанда, Коцев излезе в болничен, потвърдиха за " Фокус " от Министерство на вътрешните работи.

Същия ден вечерта в мрежата излязоха и нови фрагменти с него. На първите, оповестени на 6 април, бяха снимани основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, някогашният вътрешен министър и в този момент народен представител от ПП-ДБ Бойко Рашков с обвинените за ОПГ, дружно с шефа на Агенция " Митници " Петя Банкова - Стефан и Мартин Димитрови. Снимките демонстрираха основните настоящи лица в неофициална конюнктура. На една от тях основният секретар на вътрешното ведомство, който хвърли оставка, а след това я отдръпна, театралничи със безценен часовник.

Новите скандални фрагменти, извадени в понеделник вечерта, са на пачките пари, които са били открити в къщата на оставения в ареста Стефан Димитров. Същият беше арестуван по време на акцията на ДАНС и КПКОНПИ предходната седмица, а в събота Софийски градски съд го остави зад решетките, дружно с шефа на Агенция " Митници " Петя Банкова.

На фотосите се виждат някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и Стефан Димитров, който дружно с татко си Марин, е апетитен за непосредствен за човек на оповестения за търсене Никола Николов - Паскал. Публикуван е и кадър на камион с хипотетичните контрабандни цигари.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР