Главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев е в

...
Главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев е в
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР Живко Коцев е в неизвестност от момента, в който подаде оставка

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев е в неопределеност от момента, в който е подал своята оставка късно нощес. Това научи Искра.бг от чудесно информиран източник. 

Коцев не дава отговор на телефонните позвънявания . Появиха се даже спекулации, че може да е арестуван или освен това от това. Искра.бг също се опита да се свърже с основен комисар Живко Коцев , само че неговият мобилен телефон сега е изключен

В същото време преди към час от Министерството на вътрешните работи /МВР/ разпространиха позиция, която настояват, че е на Коцев. В нея се показва, че той е взел решението след дълъг размисъл за извървяния от него път в Министерство на вътрешните работи и че е решил да напусне системата и да продължи да се осъществя в друга сфера на публичния живот , без да се показва коя тъкмо е тя. 

Изчезването на основния секретар на силовото ведомство е доста неприятен знак и дава индикации за недобри процеси, които се случват в страната . В интернет хората си задават разумните въпроси дали оставката на Живко Коцев не е обвързвана с разкритията на ръководителя на Агенция „ Митници “ Петя Банкова за това, че парите от арестуваните опиати са били планувани за пазаруване на изборите

Освен това министър председателят в оставка Николай Денков разкри, че от много време насам основният комисар е бил притискан от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов да се отдръпна от поста на основен секретар. 

Затова хората се питат дали не става въпрос и за възмездие за спряната контрабанда за опиати? Те желаят да знаят също по този начин дали ГЕРБ и Движение за права и свободи не са почнали процеси, чиято цел е да срутен страната и да овладеят всички тези позиции като шефа на Агенция „ Митници “ и основния секретар на Министерство на вътрешните работи? 

Това са въпроси, на които Искра.бг като самостоятелна медия не може да даде отговор, само че и ние ги задаваме към ГЕРБ и Движение за права и свободи. 

Денков: Живко Коцев е бил под сериозен напън от страна на министъра да напусне

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР