Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, по-известен като

...
Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, по-известен като
Коментари Харесай

Чук-чук, фалитът е тук! Главният редактор на врачанския „Конкурент“ се хвана на втора работа, вестникът е пред спиране

Главният редактор на врачанския вестник „ Конкурент “ Георги Александров, по-известен като Гошо Синдика, е почнал втора работа, научи организация BulNews.
От няколко седмици той пътува всеки ден до Мездра, където оказва помощ в осведомителното обслужване на кмета на общината Генади Събков. Това е международен казус, защото до момента няма нито един основен редактор на каквато и да е медия да работи и на друго място поради спомагателни приходи. Постъпката на Гошо Синдика е следващата сериозна индикация за тежкото икономическо положение на „ Конкурент “.
Цялата обстановка е извънредно странна, защото Гошо Синдика отпътува до железничарския град всеки следобяд по време, когато би трябвало да реди вестника за идващия ден. До там той пътува с ведомствената кола на изданието и употребява служебния преносим компютър за персонални цели.
На този стадий не е ясно дали водещият се за притежател Димитър Николово от Горна Оряховица знае, че неговия основен редактор си докарва спомагателни приходи през работно време, употребявайки ресурсите на изданието.
Това държание на Гошо Синдика не е казус. Докато беше PR на театъра, той водеше договаряния с BulNews и „ Конкурент “ къде да стартира работа и малко по-късно напусна храма на Мелпомена. Очевидно сега обстановката е същата - той потопи вестника и бърза да си подсигури нова работа за времето, когато изданието дефинитивно ще спре. А то наближава…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР