Главният редактор на 168 часа и дългогогишен криминален журналист Слави

...
Главният редактор на 168 часа и дългогогишен криминален журналист Слави
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Мутренските времена няма как да се върнат. Организираната престъпност вече е повече икономическа и свързана с политиката

Главният редактор на " 168 часа " и дългогогишен престъпен публицист Слави Ангелов разяснява в студиото на " Нова телевизия " обстановката в столично заведение, в което " наказателна бригада " влезе и натроши инвентара.

``
реклама

" Онези мутренски времена от 90-те години няма по какъв начин да се върнат. Тогава обстановката беше друга, институциите бяха парализирани, обществото също бе парализирано от боязън. Всички приемаха тази обстановка. Оттогава обстановката се промени. Самата проведена престъпност е друга. Смениха се генерации, метод на мислене, даже техните полезности. Организираната престъпност през днешния ден е доста по-различна, не е по този начин престъпна както тогава, а повече икономическа и повече обвързвана с политиката ", сподели Ангелов.

" Ако погледнем в връзките сред тези двама съдружници, ще забележим разнообразни престъпни детайли. Дразнещото е, че откакто се случва това нещо, ощетеният вместо да се обади на 112, той стартира да пуска това видео към разнообразни медии. Може би има съмнение към институциите и се счита, че медиите могат да ти оказват помощ доста повече - да вдигнат звук. Може да има логичност ", разяснява още основният редактор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР