Главният прокурор Сотир Цацаров е подходящата кандидатура за шеф на

...
Главният прокурор Сотир Цацаров е подходящата кандидатура за шеф на
Коментари Харесай

Цацаров е подходящ за КПКОНПИ, защото е отличник, твърдят от ГЕРБ

Главният прокурор Сотир Цацаров е подобаващата кандидатура за началник на антикорупционната комисия КПКОНПИ, тъй като е приключил юридическото си обучение с отличие, има опит като углавен арбитър и триумфи отпред на държавното обвиняване.

Това са причините на ръководещите от ГЕРБ, които го предложиха. Подкрепа му дадоха обещание и депутатите от Обединени патриоти. Той пък съобщи, че ще направи всичко по силите си, с цел да „ разсъни “ КПКОНПИ. Комисията е без началник, откакто Пламен Георгиев подаде оставка поради абсурда с парцелите му и отпътува като консул във Валенсия.

Очаква се Цацаров да оглави КПКОНПИ откакто " съобщи щафетата " на новоизбрания основен прокурор Иван Гешев. За назначението му към момента няма президентски декрет.

Отличник

Има цели три страници с претекстове за какво Цацаров е подобаващ за началник на КПКОНПИ, съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. В тях не попада нито една присъда за корупция по високите етажи на властта, само че това не тормози ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР