Главният прокурор на щата Ню Йорк Летисия Джеймс ще поиска

...
Главният прокурор на щата Ню Йорк Летисия Джеймс ще поиска
Коментари Харесай

Прокурорът на Ню Йорк хвърли око на небостъргач на Тръмп, ако не плати 355 млн. долара

Главният прокурор на щата Ню Йорк Летисия Джеймс ще изиска конфискация на активите на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, в случай че той не заплати към 355 милиона $ по делото за машинация с организацията Тръмп.

„ Ако Тръмп  няма средства да изплати санкцията, ще се обърнем към съда, с цел да осъществим решението и ще желаяме конфискуване на активите му “, сподели тя в изявление за ABC News. Според нея конфискацията може да засегне небостъргача, благосъстоятелност на Тръмп, намиращ се на Уолстрийт.

На 16 февруари съд в Ню Йорк призна Тръмп за отговорен по гражданско дело за машинация при оценката на активите на организацията Тръмп и го осъди да заплати към $355 млн. Освен това Тръмп получи възбрана за три години да „ служи като чиновник или шеф на която и да е корпорация в щата Ню Йорк. ” и „ да кандидатства за заеми от всяка финансова институция, записана в щата Ню Йорк ”. Според неговия юрист Алина Хабба, някогашният американски водач има намерение да апелира това решение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР