Главният прокурор Иван Гешев заяви, че няма преминаване на служители

...
Главният прокурор Иван Гешев заяви, че няма преминаване на служители
Коментари Харесай

Иван Гешев: Няма преминаване на служители от Бюрото по защита към НСО

Главният прокурор Иван Гешев съобщи, че няма прекосяване на чиновници на Бюрото по отбрана към националната работа за защита ". Той отхвърли да разяснява изказванията на Движение за права и свободи и ГЕРБ за репресии над техни симпатизанти.

За показното ликвидиране пред стадион „ Герена " и заседналия край Яйлата транспортен съд съобщи, че наблюдаващите прокурори разполагат с цялата информация.

Главният прокурор не разяснява и къде се е пренесъл след предварителното освобождение на вилата в резиденция „ Бояна ".

" Това ли е най-важното в страната - къде живее основният прокурор? Мисля, че не е най-важнвото в страната. От през днешния ден съм с защита от НСО, чух, че от през вчерашния ден или оня ден някой е заблуди хората, които се изричат. Дали съм предпазен или не съм предпазен, надали съставлява интерес за българските жители. Това е персонален проблем, аз когато съм станал основен прокурор съм бил доста наясно със себе си. А за прекосяването на хора от Бюрото по отбрана към НСО - и това е мощно пресилено, в случай че не броим няколко водача. И в случай че мислите, че това е съществено прекосяване на чиновници... ", съобщи Иван Гешев, основен прокурор.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР