Главният прокурор Иван Гешев старателно бе скрит в Брюксел от

...
Главният прокурор Иван Гешев старателно бе скрит в Брюксел от
Коментари Харесай

Скандал: Крият Иван Гешев от наши журналисти в европарламента

Главният прокурор Иван Гешев усърдно бе прикрит в Брюксел от българските публицисти, които го причакаха, с цел да му зададат настоящи въпроси. За това алармираха във Facebook публицистите Георги Готев от Euractiv и Атанас Чобанов от “Бивол ”.
Ето какво обелязва Чобанов: “Гешев в Европарламента бяга от публицистите. Смениха залата за срещата му с евродепутати и се скриха в кабинета на асистента на Андрей Ковачев. Но зъбатите мисирки го чакаме отпред”.

Малко по-късно Готев добави: “Гешев сподели на евродепутатите " Няма да върша следствие кой от вас е канил публицисти. Но се случва за повторно ". Гласът му се чува на метър от вратата”.

Кореспондентката Антоанета Николова разгласява поканата за среща с основния прокурор, отправена от зам.-председателя на групата на ЕНП Андрей Ковачев. На поканата се вижда, че евродепутатите ни са поканили Гешев на среща. В залата, оповестена са срещата с Обвинител №1 се вижда, че го чакат Сергей Станишев, Александър Йорданов и други техни сътрудници, които явно не са осведомени за смяната на мястото.

Снимка: Поканата за срещата с Иван Гешев
.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР