Главният прокурор Иван Гешев се самопохвали, че само, за два

...
Главният прокурор Иван Гешев се самопохвали, че само, за два
Коментари Харесай

Гешев се самопохвали, че е намалил битовата престъпност

Главният прокурор Иван Гешев се самопохвали, че единствено, за два месеца е намалил битовата престъпност, само че по този начин и не изясни какво тъкмо и съответно има поради.

Той посети селата Габровница и Доктор Йосифово в Монтанска област, където в петък бе извършена профилирана интервенция на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата по противопоставяне на битовата престъпност и пусна особено видео и известие. В него той изяснява, че в разговор с кметовете и жители на обитаемоте места била обсъдена опцията за повишение превантивната роля на институциите в битката с престъпността.

„ Радващото е, че въпреки и да минаха единствено два месеца от началото на акциите, има първични позитивни резултати. Вече в Монтана и в региона има сензитивен спад, в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Надявам се това да не е краткотраен резултат и в края на годината да се резервира същата наклонност на сензитивен спад – към 1/3 на битовата престъпност, която се записва в Монтана и селата от региона “, разяснява пред публицисти основният прокурор. „ В тези села живеят главно възрастни хора, общественото разслоение също е очевидно. Целта е тези хора да са спокойни, доколкото е допустимо. Да са спокойни за себе си, да са спокойни за собствеността си, за животните си и така нататък “, добави още Иван Гешев.

След това той стартира да обикаля площадите в опит да получи аплодисменти, само че в общи линии получи уверения от хората, че го познават.

Главният прокурор Иван Гешев посети магистратите и чиновниците от Окръжната и Районната прокуратура в Монтана, както и Окръжната следствена работа.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР