Главният прокурор Иван Гешев обяви, че в колата по времето

...
Главният прокурор Иван Гешев обяви, че в колата по времето
Коментари Харесай

Гешев: Никой гражданин не може да се чувства сигурен

Главният прокурор Иван Гешев разгласи, че в колата по времето на опита за атентат против него на пътя София – Самоков е бил единствено със чиновници на НСО – и не със фамилията си.

Гешев отдаде разминаванията в интерпретациите на отговори на неофициални журналистически въпроси. Според него тече опит за замяна на главния въпрос – Нормално ли е против основен прокурор на страна членка на Европейски Съюз да се извърши атентат?
-->

" Аз разбирам опитите за нечиста сделка и за отклонение на тематиката, само че би трябвало да си зададем по-сериозни въпроси – в кои години се връщаме, в каква страна живеем, в каква медийна среда и какви послания излъчваме на българските жители. Дали е значимо с кой (кого) си пътувал, дали са застрашени твои родственици – или е по-важно, че някой български жител е заплашен - вече никой български жител не може да се усеща сигурен в случай, че това се случва с основния прокурор на страна от Европейски Съюз. Теми, на които трябват да отговорят българските политици и това са главните тематики, а не това, което се задава последните дни от тях ", съобщи Гешев, представен от БНР.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР