Главният прокурор Ивaн Гeшeв намери време в натоварената си програма

...
Главният прокурор Ивaн Гeшeв намери време в натоварената си програма
Коментари Харесай

Русата и Черната: Красотата ще спаси върховенството на закона

Главният прокурор Ивaн Гeшeв откри време в натоварената си стратегия да се срещне с Джесика Ким, която е непрекъснат консултант по юридическите въпроси към посолството на Съединени американски щати.
Докато събира сведения за боклуците в  България, докато търси вода за перничани, до момента в който гърби разузнавачи и унищожава битовата престъпност в дребните обитаеми места, господин Гешев отдели време и за госпожа Ким, която по концепция би трябвало да следи по какъв начин се оправяме с върховенството на закона, само че без да се меси във вътрешните ни работи! По създание ни е мъчно да дадем някакво изобретателно пояснение какво тъкмо прави госпожата.
По време на срещата били наранени въпроси за опазването на авторските права и интелектуалната благосъстоятелност, което евентуално значи да се ударят някои уеб сайтове за шерване на музика, филми и книги, само че да бъдем рационални с крупните аферисти, тъй като на тях се крепи стопанската система, била тя сива като вълк, черна като полутоновете на пианото или бяла като Снежанка.
След събитието, което е от изключителна значимост, прокуратурата популяризира спираща дъха фотография, при която голяма част от публиката въздъхна и измърмори нещо от сорта на - “и двете, дядо Попе ”.
Снимката припомня малко за психоложките на футболистите от Локо “Пловдив ”, които бяха ангажирани и с националния тим, и се занимават единствено с логика на психиката и групова динамичност, нищо друго! Ако не се сещате кои са - ето ви фотография.
На прокурорската фотография русата е говорителката на Главната прокуратура, брюнетката е госпожа Ким от върховенството на закона в посолството.
На фотографията с психоложките можем единствено да кажем: ето това е господство на психоанализата по господин Фройд!
На читателите на Actualno.com пожелаваме единствено хубави работи и храброст, тъй като и в тая, и в оная работа, и в прокуратурата, и в хазарта, и в интернационалните афери - шансът обича смелите!
Само избягвайте психоложки в прокурорска възраст.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР