Главният преговарящ от името на Европейския съюз за Брекзит Мишел

...
Главният преговарящ от името на Европейския съюз за Брекзит Мишел
Коментари Харесай

Брюксел обвини Лондон, че не изпълнява ангажиментите си

Главният договарящ от името на Европейския съюз за Брекзит Мишел Барние упрекна Англия, че изостава с осъществяването на уговорките си и предизвести, че в случай че това продължи, съглашение няма да има.

Лондон прави крачка обратно, две крачки обратно, три крачки обратно от първичните задължения, сподели Барние за в. " Сънди таймс " в навечерието на четвъртия кръг от договаряния за Брекзит, който би трябвало да стартира идната седмица.

Ако Лондон не съблюдава написаното в политическата декларация, контрактувана предходната есен от двете страни като насочна точка за договаряния по отношение на бъдещите връзки, няма да има съглашение, предизвести Барние.

Миналата седмица Барние сподели, че идният кръг от договаряния ще бъде решителен за гарантиране на комерсиалното съглашение с Англия след Брекзит. Трите предходни кръга от договаряния приключиха без каквито и да било осезаеми резултати.

В края на януари Англия се отдръпна от Европейски Съюз и се намира в преходна фаза, която ще продължи до края на годината. През това време страната към момента остава част от вътрешния пазар и митническия съюз на общността.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР