Главният изпълнителен директор на Tуитър Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск

...
Главният изпълнителен директор на Tуитър Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск
Коментари Харесай

Мъск заяви, че Tуитър скоро ще позволи разговори и криптирани съобщения

Главният изпълнителен шеф на Tуитър Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, разкри детайлности за нови функционалности, в това число прибавяне на диалози и криптирани известия, които ще бъдат въведени в платформата, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

Миналата година Мъск разгласи проектите си за " Twitter 2.0 The Everything App ", който съгласно него ще има функционалности като криптирани директни известия (DMs), дълги туитове и заплащания.

" Скоро ще има гласов и видео чат от вашия  мобилен телефон към всеки в тази платформа, тъй че ще можете да говорите с хора на всички места по света, без да им давате телефонния си номер ", сподели Мъск в Туитър.

Функцията за диалози в Tуитър  ще подреди платформата за микроблогинг до обществените мрежи като Мета, Facebook и Инстаграм,  които имат сходни

функционалности.

Мъск съобщи, че версията за криптирани директни известия  ще бъде разполагаем в Tуитър през днешния ден, само че не сподели дали позвъняванията ще бъдат криптирани.

Тази седмица Tуитър съобщи, че ще стартира развой на изчистване посредством унищожаване и архивиране на сметки, които са били неактивни в продължение на няколко години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР