Главният изпълнителен директор на Goldman Sachs ще се изявява през

...
Главният изпълнителен директор на Goldman Sachs ще се изявява през
Коментари Харесай

Шефът на Goldman Sachs ще се изявява като DJ на голям музикален фестивал

Главният изпълнителен шеф на Goldman Sachs ще се изявява през юли като диджей по време на огромния американски музикален фестивал Lollapalooza - паралелно с реализатори, като Дуа Липа и Металика.

Дейвид Соломон, който се изявява като диджей отвън работата си в капиталовата банка, беше едно от оповестените във вторник имена от уредниците на събитието.

60-годишният Соломон, който е едно от последните имена, включени във фестивала, съобщи, че е вдъхновен да пуска музика по време на събитието.

От Goldman Sachs са отказали коментар пред BBC за идната изява на Соломон.

Соломон, който се причислява към Goldman Sachs през 1999 година, показа в Instagram новината за присъединяване си на фестивала, който нормално притегля към 400 000 души.

Банкерът, който е получил парично заплащане в размер на 35 млн. $ през предходната година, разгласи, че заработените от него средства ще отидат за неправителствени организации, които се борят със зависимостите.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Solomon (@davidsolomon)

Соломон стартира да се изявява като диджей през 2015 година и основава личен музикален лейбъл през 2018 година, когато е назначен за основен изпълнителен шеф на Goldman Sachs.

Той има взаимни музикални планове с носители на Грами и се е изявявал и на други подиуми, включително на празненство, проведено от списание Sports Illustrated през февруари.

Соломон съобщи в подкаст през предходната година, че правенето на музика му оказва помощ да се отпусне и макар че някои хора му споделят, че това крие опасности за негова кариера в банковата сфера, той не вижда нужда да стопира.

"Мислил съм за това и си споделих, че то ми носи наслаждение, не върша нищо неприятно, не нарушавам никакви закони и се развличам. Защо да спирам да върша нещо, на което в действителност се любувам? ", споделя той.

Това негово занимание му е създавало и проблеми. През 2020 година той се включи в благотворително събитие в Ню Йорк, което след това беше разследвано за нарушение на разпоредбите за обществена отдалеченост.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР