Главният изпълнителен директор на Челси Крис Джурасек смая персонала на

...
Главният изпълнителен директор на Челси Крис Джурасек смая персонала на
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Челси „не харесва футбола и вижда феновете като клиенти“, тъй като се появяват подробности за срещата на персонала

Главният изпълнителен шеф на Челси Крис Джурасек смая личния състав на скорошна среща, откакто той разкри, че в действителност не е футболен почитател и че гледа на последователите като на клиенти.

Юрасек беше назначен за основен изпълнителен шеф на клуба през май 2023 година, наследявайки Том Глик, който се отдръпна, с цел да търси други благоприятни условия. Съобщението пристигна ден откакто Челси удостовери, че Маурисио Почетино ще стане техен нов старши треньор след разочароващото им 12-о място през предишния сезон.

Преди това Джурасек е заемал позицията на основен изпълнителен шеф в EagleView и е имал над 25 години опит на управителни позиции в няколко световни компании, в това число финансовата компания на Boehly Clearlake Capital. Сега, съвсем една година след назначението си, Юрасек е изненадал членовете на личния състав с шокиращо разобличаване.

Според Daily Mail, на скорошна среща на личния състав с нови титуляри, Юрасек е бил запитан дали поддържа Челси. Той сякаш отговори, че „ в действителност не е фут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР