Главният изпълнителен директор на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан и членът

...
Главният изпълнителен директор на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан и членът
Коментари Харесай

Шефове в Байерн с извънредна среща заради боя между Садио Мане и Лерой Сане

Главният изпълнителен шеф на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан и членът на спортния ръб Хасан Салихамиджич се срещнаха, с цел да обсъдят хипотетичния скандал сред Садио Мане и Лерой Сане след провалянето от Манчестър Сити с 0:3 в Шампионската лига, оповестява Sport1.

Кан и Салихамиджич са се срещнали в сряда вечерта, с цел да обсъдят вероятните последици за Мане. Изявление от клуба би трябвало да бъде оповестено до края на седмицата, само че преди този момент треньорът Томас Тухел ще участва на конференция в петък и се чака тематиката да бъде упомената.

Вестник Bild, както и телевизионните оператори Sport1 и Sky оповестиха, че Мане е блъснал Сане в лицето и двамата играчи е трябвало да бъдат разграничени от съотборници си. Двамата преди този момент са имали спор на терена в края на мача във вторник поради заради неверен пас.

Сане беше титуляр в първия четвъртфинален мач, до момента в който Мане влезе като запаса в 69-ата минута. Байерн е изправен пред огромно предизвикателство в реванша идната седмица, в случай че желае да продължи напред.

Ръководството отхвърля да разяснява на този стадий случката.
 Бой в Байерн (Мюнхен) след тежката загуба от Манчестър Сити
Бой в Байерн (Мюнхен) след тежката загуба от Манчестър Сити

Вижте кои са били замесените
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР