Главния път Смолян-Чепеларе ще бъде блокиран днес, петък, в знак

...
Главния път Смолян-Чепеларе ще бъде блокиран днес, петък, в знак
Коментари Харесай

Блокират пътя Пловдив - Смолян днес

Главния път Смолян-Чепеларе ще бъде блокиран през днешния ден, петък, в символ на митинг против решението на Висшия правосъден съвет за закриване на Районната прокуратура в родопския град, написа trafficnews.bg. Движението ще бъде спряно от 11:00 часа до 13:00 часа, при започване на Чепеларе, в посока Пловдив-Смолян.
Припомняме, че на 25 юли 2018 година в залата на община Чепеларе се организира заседание на жителите от региона, на което се реши, че дружно с органите на локалната власт ще бъдат подхванати всички вероятни дейности, в това число и ефикасни митинги, с цел да се отбрани запазването на Районна прокуратура-Чепеларе.
Жителите на общината смятат, че това решение е нестимулирано и несъобразено с редица значими фактори - географски, демографски, стопански, обществени и други. Най-притеснителен е фактът, че то не е разисквано и в съгласие с жителите на община Чепеларе, които директно визира. Изненадани от това решение останаха и представителите на локалната власт, които също не са били осведомени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР