Главните прокурори на 21 американски щата заведоха съвместно съдебно дело

...
Главните прокурори на 21 американски щата заведоха съвместно съдебно дело
Коментари Харесай

21 американски щата заведоха дело срещу отмяната на неутралността на интернет

Главните прокурори на 21 американски щата заведоха взаимно правосъдно дело против Федералната комисия по връзки (FCC) поради анулацията на разпоредбите за индиферентност на интернет, оповестява в. " Ню Йорк таймс ".

В делото се акцентира, че дейностите на комисията нарушават федералното законодателство и ги назовава " случайни и своенравни ".

" Отмяната на неутралността на интернет ще трансформира доставчиците на интернет услуги в портиери - позволявайки им да слагат облагите над потребителите, до момента в който управляват това, което гледаме, което вършим и което споделяме онлайн ", акцентира Ерик Шнайдерман, основен прокурор на щата Ню Йорк.

Подобни правосъдни каузи бяха заведени от организации за отбрана на публичните ползи като Open Technology Institute, Free Press и Public Knowledge, както и софтуерната компания " Мозила ". В обява в блога си " Мозила " разгласи, че интернет зависи от " главния принцип на неутралността на интернет " и че прекратяването му " може да постави завършек на интернет, какъвто го познаваме ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР