Главатаря на шайката ГЕРБопитеци пак е човъркал в контакта, усетил

...
Главатаря на шайката ГЕРБопитеци пак е човъркал в контакта, усетил
Коментари Харесай

Любо Кольовски: Главатаря на шайката ГЕРБопитеци пак е човъркал в контакта, усетил е 220 волта и отново бълнува наяве за някакво правителство, което ще се образува от контактьори-сватовници и други подобни мистериозни панаирджийски дуети - Топ новини

Главатаря на шайката ГЕРБопитеци отново е човъркал в контакта, усетил е 220 волта и още веднъж бълнува нескрито за някакво държавно управление, което ще се образува от контактьори-сватовници и други сходни мистериозни безвкусен дуети, сходни на Росен и Соломон, които към този момент потънаха в забвение.

„ Единственият метод да има държавно управление е да има контактни групи. И това би трябвало да стане преди да бъде връчен първият мандат. Трябва да сме се разбрали, тъй като другояче отиваме на избори още веднъж.

Ако не се разберем преди връчването на мандата, няма по какъв начин да стане и с втория, и с третия. “, сподели пред публицисти някогашният Бойко по време на турнето си в Родопите.Хората са го споделили: Не го щат в селото, а той пита къде е къщата на попа. Един Бог знае, а може и да не знае, по кое време Бойко ще се осъзнае и ще проумее къде се намира. То е хубаво джумбуш да правиш, но неговото е прекомерно. И от дълго време омръзна на ОБИКНОВЕНИТЕ хора.

Любо Кольовски, Facebook

Главатаря на шайката ГЕРБопитеци отново е човъркал в контакта, усетил е 220 волта и още веднъж бълнува нескрито за някакво…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР