Главата ни все още не побира това как е възможно

...
Главата ни все още не побира това как е възможно
Коментари Харесай

Кой иска да докаже, че Земята е плоска

Главата ни към момента не побира това по какъв начин е допустимо в 21 век да има хора, които напълно откровено имат вяра, че Земята е плоска. Още по-шокиращото е, че въпросната тайна доктрина печели от ден на ден и повече фенове. Няколко от тях най-сетне вземат решение да потвърдят истиността й, като възнамеряват експедиция до " края на Земята " - Антарктида.

" Всичко, което би трябвало да създадем, с цел да приключим този спор е, да стигнем до брега на Антарктида, " споделя увереният плоскоземец Джей Деказби. Той разяснява, че експедицията има за цел да обиколи Антарктида по вода, като с това ще е достигнала до всички краища на Земята.
 Снимка 413846

Популярният артист и YouTube звезда Логан Пол неотдавна пусна спорния си документален филм The Flat Earth: To The Edge And Back, а в този момент съобщи, че и той ще се включи в експедицията като върл плоскоземец. Все още не ни е ясно дали Пол е сериозен във вярванията си или просто взима на майтап последователите на тайната доктрина.

И до момента в който чакаме да забележим дали тази експедиция ще се реализира, поглеждаме към уеб страницата на Обществото за плоска Земя Flat Earth Society. Там е обяснено, че цялата Антарктида е заобиколена от голяма стена от сняг и лед, висока към 45 метра, която защищава жителите на Земята от заплахата да паднат от края й... Не знаем какво да прибавим, като се изключи че въображаемо се озовахме край Вала в Game of Thrones, а не на Антарктида.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР