Главата на “Продължаваме промяната Кирил Петков ще прекара остатъка от

...
Главата на “Продължаваме промяната Кирил Петков ще прекара остатъка от
Коментари Харесай

Изненада! Закъде лети Кирил Петков

Главата на “Продължаваме смяната ” Кирил Петков ще прекара остатъка от лятната почивка на депутатите отвън страната. Той беше видян на летището, като употребява нискотарифен полет до Милано през днешния ден следобяд.

Прави впечатлание обаче че до италианския мегаполис някогашният министър председател лети не с раница на гърба, с цел да се впише в условията за безвъзмезден ръчен багаж на борда, а с голям куфар, събиращ 20 кг. 
-->
Това единствено по себе си провокира спекулации в обществените мрежи, че не е изключено да е нарамил дисаги за Канада, където неотдавна бе брачната половинка му Линда, с цел да се види с околните им.

Самата русокоска пък приключва ремонт на сладкарницата си, видя кореспондент на Lupa.bg и не е изключено да посрещне септември с още по-висок ценоразпис поради вложеното в настилки и стени. 

Иначе самият Петков се качи на самолета от аерогарата в София самичък. Справка на медията ни разкри, че и двата полета в следобедните часове през днешния ден, са на известна компания за евтини билети. Но с този багаж съпредседателят на парламентарната група вероятно се е бръкнал с още няколко стотачки. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР