Гласувахме против даването на военната помощ, защото това е наша

...
Гласувахме против даването на военната помощ, защото това е наша
Коментари Харесай

Нинова нахлу бясна в ефир, удари по масата: Позицията на БСП отговаря на националния интерес!

„ Гласувахме срещу даването на военната помощ, тъй като това е наша трайна позиция, кардинална и поредна “, сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред bTV.

„ Ние осъдихме експанзията на Русия в Украйна. Определихме я като война още в самото начало, направихме всичко допустимо да помогнем на украинците, бягащи от войната. Приехме бежанци, оказахме филантропична помощ. Абсолютно обикновено е да окажеш помощ на тези хора в такава тежка обстановка, само че постоянно сме били срещу даване на оръжие. Смятаме, че това ни прави страна в спора, че това е рисково за България и че не би трябвало да го разрешаваме “, добави Нинова.

„ Смятам, че позицията на Българска социалистическа партия дава отговор на националния интерес на България. Ние сме партия на мира идеологически и исторически “, сподели още Корнелия Нинова.

„ Българска социалистическа партия се върна в статуквото. Много необичайно, „ Демократична България “ гласоподава с Българска социалистическа партия. Политическа партия гласоподава с ГЕРБ, с които сякаш водят война. Най-изненадваща беше позицията на „ Български напредък “, тъй като Стефан Янев и преди изборите изрично е заявявал „ Не на оръжията “. Говоря за политическа неустойчивост с плаващи болшинства “, добави Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР