Гласувах за това, хората да имат спокоен живот, да има

...
Гласувах за това, хората да имат спокоен живот, да има
Коментари Харесай

Десислава Танева: Днес гласувах България да има експертно управление

Гласувах за това, хората да имат спокоен живот, да има прогнозируема среда за бизнеса и да можем да преодолеем рецесиите, в които се намираме сега “, съобщи Десислава Танева, откакто упражни правото си на избор.

По думите й във времето, в което живеем има струпване на няколко рецесии, както и геополитически спор, по тази причина би трябвало да се гласоподава за експертиза и усмиряване на обществото. 

„ България има потребност от държавници в този толкоз сложен миг за цяла Европа и се надявам, че през днешния ден нашите сънародници ще ги изберат. Изборите през днешния ден са особени избори. Днешните избори са може би избори на умората. Друг път отиваме до урните с вяра и въодушевление, а през днешния ден сигурно не е по този начин. Надявам се да има разсъдък, консенсус и политически разговор, да се търси националния интерес. Трябва да има експертиза, с цел да бъде обезпечен животът и спокойствието на хората “, съобщи Десислава Танева. 

Според нея най-важното е да упражним правото си на глас, тъй като по този метод ще изразим своята гражданска позиция и грижата за ориста на страната ни. Трябва да има устойчиво постоянно държавно управление, което да изведе страната ни от рецесиите.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Сливен Десислава Танева упражни правото си на избор в учебно заведение „ Хаджи Мина Пашов “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР