Гласувах за тези които ще продължат да правят от "Младост"

...
Гласувах за тези които ще продължат да правят от "Младост"
Коментари Харесай

Борисов обяви за кого е гласувал и посече Радев

Гласувах за тези които ще продължат да вършат от "Младост " до "Тракия ", Южната дъга по този начин, както я направихме, Западната дъга, Северната дъга. Това съобщи Бойко Борисов в двора на 78-о учебно заведение в Банкя, откакто гласоподава на локалните избори.

"Гласувах за тези, които взеха решение рецесията с боклука и направиха най-хубавия цех в Европа, които построиха метрото, направиха парковете, построиха фонтаните, направиха булевардите – за тези гласоподавам аз. Всичко останало сме го гледали преди 10 години ", добави той.

Запитан дали ще има изборна интензивност, Борисов сподели: "Не мога аз да кажа, това не е въпрос към мен. Надявам се да има, хората сами вземат решение ориста си. Днес е доста прекрасен празник ".

Помолен да разяснява думите на Радев, че той му е трансферирал отговорността, министър председателят съобщи: "Върховенство на закона би трябвало да го спазваш, да даваш персонален образец. Не е ли агитция това? Като приказваш, като изричаш лъжи, по този начин подвеждаш гласоподавателя – нарушаване ".

"Тук има ли правосъдни кореспонденти? Когато променяхме законите, Висш съдебен съвет беше 24 души избирани. От тях 11 са от парламентарната квота, от тях единствено 3 са от ГЕРБ, другите 3 от Българска социалистическа партия, 2 от Движение за права и свободи. Демек 2-те партии, дали своят вот за Радев, имат 5 гласа. Ние имаме 3 от 24. Когато приказваш лъжи, подвеждаш гласоподавателите ", посочи Борисов.

"Той пропагандира за нашите съперници. Той трансферира доста фино езуитски както нормално към мен в изборния ден. Вие, в случай че не ме питате, нямаше и да го разясня. Въобще не желая в днешния прекрасен безоблачен ден да мисля какво е в главата на Радев. Просто да не споделя в изборния ден и да не пропагандира за Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ", добави министър председателят.

"Агитират, пропагандират, след това викат господство на закона. Някой го натискал - ами да каже кой го натиска. Натиск има, да каже от кого е - от мен не е сигурно, тъй като нямам достъп до него ", сподели още Борисов.

"Желая ви прекрасен ден, не се занимавайте с такива нелепости и такива изявления! Завист се споделя...това е думата ", сподели той и напусна двора на учебното заведение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР