Гласовитите изпълнители от певческа група Пъстренец Jr.“ и най-малките от

...
Гласовитите изпълнители от певческа група Пъстренец Jr.“ и най-малките от
Коментари Харесай

Млади певци от Монтана се завърнаха с награди от фестивал

Гласовитите реализатори от певческа група „ Пъстренец Jr. “ и най-малките от „ Пъстренец Супер Джуниър “ завоюваха две втори, две трети и две поощрителни награди от 17-тото издание на детско-юношеския конкурс „ Фолклорни приумици “, който се организира на 25 март в Червен бряг.
Божидара Рангелова завоюва второ място, Мария Алексиева – трето, а Магдалена Тодорова завоюва поощрителна премия. Денис Йорданов, който неотдавна пее в групата, получи също поощрителна премия. За осъществяванията си на песните „ Суде ми е ведро небо “ и „ Продават се дунки-медовунки “, „ Пъстренец Джуниър “ получи второ място, а най-малките от „ Пъстренец Супер Джуниър “ завоюваха третото място.
Това е първото присъединяване в конкурс за 2023 година на групата от Младежкия дом в Монтана. Заедно с нея за присъединяване в състезанието пътува и певческа група „ Торлашки славеи “ при Първо ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “. За тях това бе първо присъединяване в конкурс и съумяха да завоюват също второ място. 
Пътуването за присъединяване на двете певчески групи се реализира с поддръжката на Община Монтана, която обезпечи превоз.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР