Гласовитата млада певица Михаела Маринова е решила да става и

...
Гласовитата млада певица Михаела Маринова е решила да става и
Коментари Харесай

Михаела Маринова става актриса


Гласовитата млада певица Михаела Маринова е решила да става и актриса. Тя към този момент приключи постановка B Музикалната академия, само че наскоро показа, че и актьорството я влече със мощна пристрастеност. Личи си, че театралните изкуства са в кръвта на Михаела.

Талантливата дама нееднократно е заявявала афинитета си към този вид изяви, а неотдавна загатна, че към този момент има предложение за присъединяване в сериал. При премиерата на шлагера си " Сериал ", който е и съществена тематика към тв поредицата на Нова телевизия " Пътят на достойнството ", тя съобщи, че киното я влече и сигурно би взела участие в някоя родна продукция.



„ С наслаждение бих влезнала и в това премеждие. Ще има изненади ", разяснява тя. Освен че желае да играе, Мишето счита да се развива и като писателка. Тя и сега написа огромна част от текстове те на песните си, само че отсега нататък счита още повече да усъвършенства този гений. Има интерес освен към поетичните форми, само че и към прозата. Смята да издава своите разкази и романи, уверена, че ще откри доста читатели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР