„Глас народен, глас Божи!“ Така да е и така да

...
„Глас народен, глас Божи!“ Така да е и така да
Коментари Харесай

Писателка от САЩ алармира за Румен Радев: БСП след руска препоръка го направи президент, а той хвърли България в хаос, за да вземе цялата власт

„ Глас национален, глас Божи! “ Така да е и по този начин да бъде, откакто желаеме да живеем в парламентарна народна власт. Но това не значи, че не би трябвало да мислим, че не би трябвало да помним и че не би трябвало да браним истината. А тя е ясна и елементарна, въпреки и замъглена от политически упоритости, ползи, обвързаности.

Това разяснява във връзка идния балотаж писателката от Съединени американски щати Нася Кралевска, представена от " Фактор ". Тя от доста години живее в Съединени американски щати, само че е измежду интелектуалците, които не са не запомнили родината и през годините с книгите си гостува в столицата и страната. Кралевска сигнализира, че България е в огромна заплаха, в случай че се повтори мандатът на Радев.
свързани новини37621на 19.11.2021181046на 12.11.2021
" Българската комунистическа партия - преименувана през днешния ден в социалистическа - сложи здрави и трайни основи на корупцията в България и на боледуващата правосъдна власт. Подпомогната от репресивната Държавна сигурност, тя още през 80-те години на предишния век открадна задграничните заеми в долари, вложи ги в задгранични сдружения и частни сметки, пра пари, кръщава и благославя мафиотски образования, сътвори фиктивни банки, който ограбиха хората, ръководи страната директно или подмолно и потопи народа в безизходност, безбожничество, мизерия.
Хиляди страници се изписаха, които потвърждават тези истини.
През 2016 година Българска социалистическа партия - след съветска рекомендация, поддържа за президент Румен Радев. Същият постави всички старания да разедини нацията и да я хвърли в безпорядък. Сега той се кандидатира за втори мандат. Опитва се да поеме цялата власт. Нима ще допуснем да бъде предпочетен от един просветен образован мъж какъвто е професор Анастас Герджиков.
Доживяхме смяна в изпълнителната власт. И нека тя да проработи сполучливо, без да върне власт в ръцете на Българска социалистическа партия. И България да има нов не съкрушен от политически интриги държавен глава, който да вдъхне морал в политиката и да ни съставлява почтено пред света ", безапелационна е писателката от Съединени американски щати.
свързани новини157342на 02.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР