Гладиаторска 94-минутна битка, красиви голове, две груби грешки на новоизлюпен

...
Гладиаторска 94-минутна битка, красиви голове, две груби грешки на новоизлюпен
Коментари Харесай

Драма в Кърджали: В мач с пет гола Арда триумфира срещу Ботев

Гладиаторска 94-минутна борба, красиви голове, две груби неточности на новоизлюпен национал и гол в последните секунди. Такъв бе конфликтът от 14-ия кръг на efbet Лига сред тимовете на Арда и Ботев (Враца), който приключи 3:2 в интерес на домакините от Кърджали.

Футболистите на Георги Чиликов взеха задатък от два гола след точни изстрели на Спас Делев (33) и Румен Руменов (46).

Груба неточност на новоизлюпения национал Алекс Петков докара до дузпа за врачани в 51-ата минута, която бе осъществена от Дориан Бабунски, а още веднъж таранът на гостите вкара за 2:2 в 54-ата минута.

При нарушаването за 11-метровия углавен удар реферът Радослав Гидженов спести пряк червен картон на Петков, защото той задържа преднамерено Матеус с две ръце, без да има желание да играе с топката. А футболните правила са безапелационни, че в сходна обстановка се отсъжда дузпа с непосредствено изпъждане.

Гершката смути младия централен защитник на Арда. В 71-ата минута той извърши недодялан фаул в центъра на терена и този път бе изпъден с втори жълт картон.

Въпреки това домакините не се отчаяха, а дуелът стартира да се играе офанзива за офанзива. В 90-ата минута гредата попречи на Ботев да реализира цялостен поврат след удар с глава на Георги Николов, а това състояние се оказа решаващо за крайния излаз на дуела.

В 93-ата минута резервата Тонислав Йорданов вкара с техничен шут в долния десен ъгъл за крайното 3:2 и хвърли в възторг съотборниците си и почитателите на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР