Гладиаторите постигнаха впечатляваща победа на седмичната териториалната битка и ще

...
Гладиаторите постигнаха впечатляваща победа на седмичната териториалната битка и ще
Коментари Харесай

Обрат в “Игри на волята”: Старейшините отиват на Дивата река

Гладиаторите реализираха впечатляваща победа на седмичната териториалната борба и ще прекарат седмица в първокласната Резиденция. Червеното племе беше много отслабено, само че мощната мотивация на участниците да се измъкнат от Дивата река им оказа помощ да побеждават на Арената. В борбата блесна бизнес дамата Виолета Стайкова, която се показа ослепително в силовата част и в пъзела.

Второто място на Старейшините ги обрича на седмица апетит, а рисковото риалити навлиза във фаза, в която номинационните борби стават все по-важни за всеки от играчите. Синьото племе водеше на Арената, само че на финала се забавиха, откакто лодката им се обърна в морето.

Двете племена избраха своите капитани преди борбата. Гладиаторите гласоподаваха доверие на зъботехника Иван Рълев. Междувременно при Старейшините играта на котка и мишка тече с цялостна мощ. Причината за пресметливостта при сините беше заплахата в утрешната капитанска борба определеният да бъде заплашен от елиминация. Това насочи вота на болшинството към модела Благомир Мастагарков. 

Ще се наложи ли Рълев и Мастагарков да се борят за мястото си в играта в утрешната капитанска борба? Ще паднат ли духом Старейшините на Дивата река?

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ във вторник, 24 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните   , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, и .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР