Гинка Кесякова, която е първата съпруга на президента Румен Радев,

...
Гинка Кесякова, която е първата съпруга на президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Първата жена на Радев показа от морето на какво тяло се е радвал президентът, преди да я смени с Деси

Гинка Кесякова , която е първата брачна половинка на президента Румен Радев , се радва на лятото. Това излиза наяве от нейна фотография, оповестена в обществените мрежи. От фрагмента се виждам, че тя си е подарила няколко дни в незнаен курорт на полуостров Халкидики .
Майката на двете деца на президента се е пуснала по бански и напълно умерено може да засенчи много топмодели с фигурата си. Тя театралничи на фона на връх Атон – първенецът по височина на Света гора.
Не се знае кой стои зад обектива на фотоапарата. 47-годишната банкерка от Пловдив пази персоналния си живот в загадка. С президента Радев са разведени още от 2014 година Под фотоса ѝ обаче незабавно заваляха реакции и мнения.
От профила на Кирякова се вижда, че тя се грижи за тялото си и очевидно обича да прекарва свободното си във физически интензивности. През есента на 2022 година се е изкачила и до Планината на боговете – гръцкия Олимп. Тогава тя се похвали, че в класацията ѝ с покорени върхове влиза и Мѝтикас, който се издига на 2918 метра, написа Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР