Гимназия в Тексас върна чернокож ученик обратно на спиране от

...
Гимназия в Тексас върна чернокож ученик обратно на спиране от
Коментари Харесай

Гимназията в Тексас изпрати чернокож ученик обратно на спиране от училище заради местната му прическа

Гимназия в Тексас върна негър възпитаник назад на прекъсване от учебно заведение във вторник за отвод да смени прическата си, подновявайки а месечно противопоставяне заради разпоредбите за дрескод, които фамилията на младежа назовава дискриминационни.

Студентът, Дарил Джордж, беше отхвърлен за 13 дни, тъй като косата му не дава отговор на разпоредбите, когато е пусната, съгласно дисциплинарно уведомление, издадено от Barbers Hill High School в Мон Белвие, Тексас. Това беше първият му ден назад в учебно заведение, откакто прекара месец в дисциплинарна стратегия отвън учебното заведение.

Джордж, на 18 години, към този момент е прекарал повече от 80% от началната си година отвън своята елементарна класна стая.

Той беше изтеглен за първи път от класната стая в учебното заведение в региона на Хюстън през август, откакто учебните чиновници споделиха, че плетените му облекла падат под веждите и ушите му и нарушават дрескода на региона. Семейството му твърди, че наказването нарушава Закона за корона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР