Гимнастичката Любомира Казанова, която само преди седмица се врече във

...
Гимнастичката Любомира Казанова, която само преди седмица се врече във
Коментари Харесай

Любов в пустинята

Гимнастичката Любомира Казанова, която единствено преди седмица се врече във безконечна честност на брачна половинка си Александър, постави тюрбана на главата и замязя съвсем на арабка. Грацията шокира феновете си и със фотоси, на които театралничи усмихната с забрадка и тъмни черни очила, които още повече скриват лицето й.

Казанова е на меден месец в Дубай дружно със брачна половинка си. Двамата отпътуваха на сантиментална екскурзия в пустинята броени дни след обилната женитба.



В Дубай с изключение на гимнастичката и Александър надяна забрадка на главата и се трансформира в истински бедуин. Така накипрени по локалната традиция, двамата наподобяват извънредно щастливи.

Олимпийската ни медалистка от игрите в Рио през 2016-а и двукратният международен първенец по гребане за юноши и понастоящем играч на Азербайджан, се срещат преди две години на състезателен лагер в Белмекен. Вече са брачен партньор и брачна половинка, въпреки Любомира да е едвам на 22 години.



" В началото като го видях, не ми хареса, доста ме дразнеше. Обичаше да е център на вниманието, беше доста гръмък, а аз такива хора не одобрявам. Но когато го опознах, всичко се промени. Видях какъв брой прелестен човек е, че му идва от сърцето, и това заобичах в него ", споделя с усмивка грацията от предходния отбор по художествена гимнастика.



Първото усещане на Александър също не е изключително положително. " Изглеждаше ми доста надута. Но след това се оказа едно непретенциозно, интелигентно и възпитано момиче. Дава ти едно успокоение, което с различен човек мъчно ще го постигнеш ", споделя гребецът.

Двамата имат тежък миг в връзките си поради дълга връзка, която Любомира има, преди да срещне Александър. Гимнастичката е засегната и мъчно претърпява разлъката. Но макар проблемите Любомира и Александър през днешния ден към този момент са щастливо женени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР