Гилотината на Евгени Минчев и тази седмица безмилостно отсече“ главите

...
Гилотината на Евгени Минчев и тази седмица безмилостно отсече“ главите
Коментари Харесай

Евгени Минчев пак избухна: Маги Желязкова с кафеварка на китката и чанта каляска, а Любо Киров и Сантра...

Гилотината на Евгени Минчев и тази седмица безмилостно „ отсече “ главите на няколко известни персони с фешън провинения. Насладете се на остроумните и безкомпромисни мнения на лорда, за седмичната му графа във в. „ Телеграф “. ЖЕЛЯЗКОВА С ЧАНТА-КАЛЯСКА



Модната принцеса Маги Желязкова е имала сложна седмица, най-малко в избора си на облекло. Дали лятото или магнитните стихии са довели до този конфликт на хрумвания, някои от които могат да се намерят единствено в кошчетата на начинаещи шивачки, моделката държи в цялостна тайнсвеност. Как би определил ти читателю, това провиснало парче плат, като че ли завеска сред вагон-ресторанта и втора класа във влака за Мененкьово… Цвета е като на остърган в злополука тролей, оставен за боядисване, само че дълго отлагано такова. Деколте с почтена история, пробва да промени историята на модата, само че е срещнал парашут, в който се е влюбило и тези къдро-дантелки са първородната им дъщеря. Мисля си - какъв брой е автентично, че Желязкова е сложила кафеварка на китката си, а то – часовник с размерите на водомер. Красота, но от някой сериал за извънземни. Шапката - посестрима на Гойко Митич, се е разположила като секретарка на шезлонг и отвисоко подлага на критика заобикалящия я свят. Чантата - цяла колесница, стои настрана чакайки разпоредби от чорбаджийката си.

ХРАНОВА ИЗПРЕВАРВА ГЕРИ-НИКОЛ



Бузлуджа си е Бузлуджа и Марги Хранова е един подобаващ артефакт там. Намирам, че изпълнителката на Устрем е прекалила в стремежа си да реализира възрастта на Гери -Никол и е пробвала с текстилна благотворителност, която нагарча. За какво и е на Хранова това зелено пищималче, в случай че не се кандидатира за зелената партия, каквато алената въпреки всичко не е… Възможно ли е госпожа Нинова да е сложила някакъв чудноват код за обличане и Марги да се е престарала? Напращелите панталони разказват панорама, която може да подържа паметника епохи напред. От блузката се долавят характерности, близки до разлят компот от вишни, върху мушама на хризантеми. Прическата е още една причина за потреблението на шапки, каквито биха и подхождали надалеч повече от тази жълта фасадна багра. Ники Априлов е облечен като мирен фермер, дошъл с рейс да се почерпи със съпартийци. Достолепна за един агроном риза, панталони за молебен за дъжд, белоснежни обувки… Бих кръстил всичко това- Безгрижна Симпатия в Планината.

ЛЮБО КИРОВ - КАРЕ ЛИ СИ, ЗЮМБЮЛ ЛИ СИ?



Къде си брат? Откъде си купи това крепко елече? Направо виждам новия шлагер на Гумени глави пред тази визия на Любо Киров, която поразява с планинарските си хрумвания, с швейцарските внушения и допира до васко-кецовия натюрел. Елечето, чиято симетрия води до фоточувствителна епилепсия, стряска неподготвеното око и то сиромашкото, не може да регистрира съществуването на къси бели ръкавки. То, хубаво в случай че Гумените глави напишат ария по тази фотография, само че се чудя какво биха написали професорите Вучков и Любо Стойков, някой завъртян труд по естетична приложност на карираните фрагменти в актуалния свят, или научна студия на тема- Карираната охота в иреалния свят на градивната дедуктивност на днешната сцена. Червените кецове и дънките- един размер по-широки, вършат услуга на младото потомство реализатори с цялостната си ирелевантност и глупост. Така да се каже, видени в толкоз рискова непосредственост, нямам доверие да бъдат пожелани от някого.

САНТРА – ЕДИН ОБЪРНАТ МИНЗУХАР



Мисля, че съм виждал цвета на тази пола някъде… Дали не беше бебешко корито или леген, или пък някой сукман на Кралицата… Певицата Сантра наподобява като извърнат наопаки минзухар, измамен от неприятните атмосферни условия, които тук са подчертани посредством силата на чифт ботуши, напредващи по силуета и. Бижута като пясъчни дюни, не могат да бъдат извозени дори с рикша. Как те не карат певицата да се олюлява, напряко да падне от сцената? Дантелената блуза обръща за известно време фрагмента в положителен, само че и там съществуват признаци на фешън лековерие, развалящи работата. Прическата но Фрида Кало, както и сходните с художничката черти, замазват ситуацията, само че грапавините от часовника и гривничката са незаличими най-малко към този момент. Лечението, което мога да предпиша за тази естетическа хабитуална констипация е най-малко по час дневно разлистване на списания, отбягване на кварталите с пране по балконите и три пъти седмично чай с бисквити при Негово Величество, т.е. при мен.

ЧЕРНО И БЯЛО В ДИМИТРОВ съдебна експертиза ПРЕПЛИТАТ

Черно и бяло бе дрес кода на рождения ден на стилния император Магдален Димитров. Самият рожденик, по този начин пищен и възвишен, още веднъж прояви възприятието си за жанр, съчетавайки допустимо най-удачно инак нормалните цветове. Закачливи орнаменти, игра на баланс с цветовете и отлични физически данни, довършиха за Димитров портрета на един процъфтяващ мъж, който се оправя съвършено със суетата, без да и предлага годежен пръстен. Съпругата му Галя, негово ентусиазъм и ориентир, потъва блажено в черно бялата естетика, донесла и съпоставяне с Одри Хепбърн и други модели на положителния холивудски жанр. Бизнесдамата доктор Ружа Игнатова- част от почетните посетители на събитието, разкри отношението си към дрес кода по един сърдечен и привлекателен метод. Дрехата и- изложение на феодален и трогателен флирт, се спускаше по тялото и без полет, само че и без леност. Някогашният модел Асдис Ран отговори на дрес кода само в черно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР